Scroll to top 
© 2018 heteroclito cave & bar a vin | Φωκίωνος 2 & Πετράκη| 10563
Share
en el

À bientôt Γιώργο

Περάσαμε ωραία, ανέμελα βράδια στο Μεταξουργείο, πιο comme il faut στο Ψυχικό.

Οι γαλλικές επιρροές, με ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες και οι συζητήσεις περασμένα μεσάνυχτα, μας έκαναν να πηγαίνουμε ξανά και ξανά.

Αντίθετα με τους περισσότερους συναδέλφους του, ο Γιώργος δεν έχει μυστικά και επτασφράγιστες συνταγές. Δίνει με αμεσότητα την ατζέντα των προμηθευτών του. Οι συμβουλές του απλές και πάντα χρήσιμες.

Οι Γάλλοι λένε ότι “το να φεύγεις είναι ένας μικρός θάνατος”. Περιμένω την ημέρα που θ’ ανταμώσουμε ξανά, θ’ ανοίξουμε ένα μπουκάλι κρασί και θα μας μαγειρέψεις το πιάτο με τις φακές.

Περάσαμε ωραία, ανέμελα βράδια στο Μεταξουργείο, πιο comme il faut στο Ψυχικό.

Οι γαλλικές επιρροές, με ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες και οι συζητήσεις περασμένα μεσάνυχτα, μας έκαναν να πηγαίνουμε ξανά και ξανά.

Αντίθετα με τους περισσότερους συναδέλφους του, ο Γιώργος δεν έχει μυστικά και επτασφράγιστες συνταγές. Δίνει με αμεσότητα την ατζέντα των προμηθευτών του. Οι συμβουλές του απλές και πάντα χρήσιμες.

Οι Γάλλοι λένε ότι “το να φεύγεις είναι ένας μικρός θάνατος”. Περιμένω την ημέρα που θ’ ανταμώσουμε ξανά, θ’ ανοίξουμε ένα μπουκάλι κρασί και θα μας μαγειρέψεις το πιάτο με τις φακές.

Είμαστε απλά οι ιστορίες μας...

Σχετικά Άρθρα

Γεύση απώλειας

Μας θυμάμαι στο Θησείο. Καλοκαίρι. Σε τραπεζάκια με λίγη σκιά, γιατί θέλαμε ήλιο. Να μας χτυπάει…

Κωνσταντίνα Ζέρβα 07.04.2019

Ραψάνη

Πιθανά ακούγομαι εστέτ, όμως πιστεύω ακράδαντα, ότι μόνο όταν έχεις περπατήσει το αμπέλι,…

Δημήτρης Κούμανης 23.03.2019

Αποξένωση

Συχνά, παιδιά γνωστών και φίλων, που διανύουν τα ηδονικά, μετεφηβικά χρόνια, εκφράζουν το…

Δημήτρης Κούμανης 05.03.2019

Περί γεύσης ο λόγος

Το κείμενο του fashion designer Paul Smith στο περιοδικό της Air France – τεύχος Φεβρουαρίου, αφορά τη γεύση…

Δημήτρης Κούμανης 22.02.2019